Pantanal - Pousada Sia Mariana

Barao de Melgaco
Pantanal - Pousada Sia Mariana Genel
Pantanal - Pousada Sia Mariana Öne Çıkan Resim
Pantanal - Pousada Sia Mariana Dış Mekan
Pantanal - Pousada Sia Mariana Dış Mekan
Pantanal - Pousada Sia Mariana Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Pantanal - Pousada Sia Mariana
Estrada Baia Sia Mariana, S/N Joselandia , Barao de Melgaco

Pantanal - Pousada Sia Mariana misafirlere Barao de Melgaco bölgesinde, körfez yakınında ve Recreio Lagünü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Mareşal Rondon Anıtı ile 27 mi (43,5 km) ve Mimoso Kilisesi ile 27,1 mi (43,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca posuada otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 39-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pousada otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Suites Premium
Room
Presidential Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x