Pansion Rose

Herzegovina, Mostar
Pansion Rose Öne Çıkan Resim
Pansion Rose Dış Mekan
Pansion Rose Dış Mekan
Pansion Rose Dış Mekan
Pansion Rose Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Pansion Rose
Bulevar Bb Herzegovina, Mostar

Pansion Rose misafirlere Mostar merkezinde, Crooked Bridge ve Kajtaz House ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Medjugorje Tapınağı ile 16,3 mi (26,3 km) ve Stari Most ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

22 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde alışveriş ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda, Özel Banyo
Apartment
Apartment Hortenzija, 2 bedrooms
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Teras
Room
Apartman - Lavander, 3 Bedrooms

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x