Pansion Martin

Middle Dalmatia, Podstrana
Pansion Martin Öne Çıkan Resim
Pansion Martin Dış Mekan
Pansion Martin Dış Mekan
Pansion Martin Dış Mekan
Pansion Martin Dış Mekan
Image More +79 fotoğraf
Pansion Martin
Grljevacka 152 Middle Dalmatia, Podstrana

Pansion Martin misafirlere Podstrana bölgesinde, plajda, Strozanac Port ve Strozanac Marina 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Bacvice Plajı ile 6,6 mi (10,7 km) ve Split Riva ile 6,8 mi (10,9 km) mesafede.

Pansion Martin misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Zemin Kat
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Zemin Kat
Room
Junior Süit, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x