Panorama Tower Hotel

Ipatinga
Panorama Tower Hotel Genel
Panorama Tower Hotel Genel
Panorama Tower Hotel Genel
Panorama Tower Hotel Genel
Panorama Tower Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
Panorama Tower Hotel
Rua Maraque, 160 Iguaçú , Ipatinga

Panorama Tower Hotel misafirlere Ipatinga (Iguaçu) bölgesinde, Ipatingao Stadı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Usiminas Kültür Merkezi ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Shopping do Vale do Aco Alışveriş Merkezi ile 2,4 mi (3,9 km) ve Ipanema Parkı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Restaurante Maraquê, Panorama Tower Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 104 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için buhar odası ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Üç Kişilik Oda (Solteiro)
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x