Panorama Hotel and Apartments

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Nafplio
Panorama Hotel and Apartments Genel
Panorama Hotel and Apartments Genel
Panorama Hotel and Apartments Genel
Panorama Hotel and Apartments Öne Çıkan Resim
Panorama Hotel and Apartments Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Panorama Hotel and Apartments
Agias Kyriakis 2, Tolo Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Nafplio

Panorama Hotel and Apartments misafirlere Nafplio bölgesinde, tarihi bölgede, Tolo Plajı ve Psili Ammos beach ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Kókkinos Vráchos ile 0,7 mi (1,1 km) ve Antik Asine ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Apart dairenin havuz kenarı restoran, içindeki bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor, isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 22 ayrı ayrı döşenmiş odası mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Nafplio bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı (for 3 people)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x