Panorama By Mgzavrebi

Bakuriani
Panorama By Mgzavrebi Genel
Panorama By Mgzavrebi Öne Çıkan Resim
Panorama By Mgzavrebi Dış Mekan
Panorama By Mgzavrebi Dış Mekan
Panorama By Mgzavrebi Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Panorama By Mgzavrebi
Tsakadze street #6 , Bakuriani

Panorama By Mgzavrebi misafirlere Borjomi bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Ski and Grasski Track ve Amirani's Park 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Bakuriani Kayak Alanı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Kurtarıcı Hz. İsa’nın Doğuşu Katedrali ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 10.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Küçük mutfak olan 30 odasında evinizin konforunu yaşayın. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, Dağ Manzaralı
Standard
Standard Apart Daire, Dağ Manzaralı
Family
Family Apart Daire
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x