Panida Goodwill

Isan, Nong Hin
Panida Goodwill Genel
Panida Goodwill Genel
Panida Goodwill Öne Çıkan Resim
Panida Goodwill Dış Mekan
Panida Goodwill Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Panida Goodwill
368 Moo 5, Tabon Nong Hin Nong Hin District Isan, Nong Hin

Panida Goodwill konaklamanızda Nong Hin bölgesinde, Suan Hin Pha Ngam ile 18 km (11,2 mi) ve Phu Kradung Ulusal Parkı ile 50,8 km (31,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Loei Rajabhat Üniversitesi ile aynı bölgededir.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Queen
Queen Room
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x