Panglao Village Court Apartments

Visayan Adaları, Panglao
Panglao Village Court Apartments Öne Çıkan Resim
Panglao Village Court Apartments Dış Mekan
Panglao Village Court Apartments Dış Mekan
Panglao Village Court Apartments Dış Mekan
Panglao Village Court Apartments Oda Düzeni
Image More +43 fotoğraf
Panglao Village Court Apartments
1 Torralba Drive Visayan Adaları, Panglao

Panglao Village Court Apartments misafirlere Panglao (Danao) bölgesinde, Alona Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Danao Plajı ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Virgin Adası ile 3,3 mi (5,4 km) ve Balicasag Adası Deniz/Okyanus Koruma Alanı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Misafirler için 22 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi tarifeli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo, Küçük Mutfak
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Standard Stüdyo, Küçük Mutfak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Veranda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x