Pangea Pod Hotel

Sea To Sky Highway, Whistler
Pangea Pod Hotel Genel
Pangea Pod Hotel Genel
Pangea Pod Hotel Genel
Pangea Pod Hotel Genel
Pangea Pod Hotel Genel
Image More +60 fotoğraf
Pangea Pod Hotel
4333 Sunrise Alley Sea To Sky Highway, Whistler

Pangea Pod Hotel size Whistler merkezinde, Whistler Blackcomb Ski Resort ve Coast Range Heliskiing yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kapsül otel Whistler Dağ Bisikleti Parkuru ile 0,3 mi (0,5 km) ve Whistler Scandinave Spa ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Kapsül otelin restoranı The Living Room misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

88 klimalı oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kapsül otelde misafirlere kayak dolabı, ortak alanda televizyon ve bisiklet turu bilgileri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Oda,
Oda, Sadece kadınlar için
Oda
Oda
Oda
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x