Pandawa Villa Riverside by WizZeLa

Kediri
Pandawa Villa Riverside by WizZeLa Genel
Pandawa Villa Riverside by WizZeLa Öne Çıkan Resim
Pandawa Villa Riverside by WizZeLa Dış Mekan
Pandawa Villa Riverside by WizZeLa Dış Mekan
Pandawa Villa Riverside by WizZeLa İç Mekan
Image More +13 fotoğraf
Pandawa Villa Riverside by WizZeLa
Desa Jl. Pura Dalem , Kediri

Tabanan bölgesindeki bu pansiyon misafirlere ana cadde üzerinde, Blue Bubble Bali ve Nirwana Bali Golf Kulübü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Seminyak Plajı ile 10,4 mi (16,7 km) ve Legian Plajı ile 12,7 mi (20,4 km) mesafede.

Bu pansiyon misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablolu İnternet ve kablolu TV kanalları var. Banyoda sadece duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerin konforu için masa ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x