Panda Prince Hotel

Chengdu
Panda Prince Hotel Genel
Panda Prince Hotel Genel
Panda Prince Hotel Genel
Panda Prince Hotel Öne Çıkan Resim
Panda Prince Hotel Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Panda Prince Hotel
116 Shengheyi Road, Wuhou , Chengdu

Panda Prince Hotel misafirlere Chengdu (Wuhou) bölgesinde, Yulin Life Plaza ve Chengdu Amerika Birleşik Devletleri Konsolosluğu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jiufang Alışveriş Merkezi ile 1,6 mi (2,5 km) ve Chengdu Yintai Alışveriş Merkezi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 111 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Chengdu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1937 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Süit
Room
Deluxe Süit
Room
Executive Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x