Pampa Plaza Hotel

Buenos Aires
Pampa Plaza Hotel Genel
Pampa Plaza Hotel Genel
Pampa Plaza Hotel Genel
Pampa Plaza Hotel Öne Çıkan Resim
Pampa Plaza Hotel Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Pampa Plaza Hotel
La Pampa 777 , Buenos Aires

Pampa Plaza Hotel misafirlere Buenos Aires (Belgrano) bölgesinde, Obelisco ve Ciudad Universitaria UBA üniversitesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Palermo Soho ile 3,9 mi (6,3 km) ve Colon Tiyatrosu ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Pampa Plaza Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 46 odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 28-inç LCD televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire
Family
Family Apart Daire (5 people)
Room
Superior Apart Daire
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x