Pamoja Expeditions Lodge

Arusha
Pamoja Expeditions Lodge Genel
Pamoja Expeditions Lodge Genel
Pamoja Expeditions Lodge Dış Mekan
Pamoja Expeditions Lodge Dış Mekan
Pamoja Expeditions Lodge Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Pamoja Expeditions Lodge
SERENGETI ROAD NEAR BARCLAYS BANK , Arusha

Arusha bölgesindeki Pamoja Expeditions Lodge konaklamanızda, Maasai Market and Curios Crafts ve Arusha Golf Sahası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Arusha Saat Kulesi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Natural History Museum ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Küçük otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 21 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x