Pamadzi Beach Holiday Resort

Mangochi
Pamadzi Beach Holiday Resort Genel
Pamadzi Beach Holiday Resort Genel
Pamadzi Beach Holiday Resort Öne Çıkan Resim
Pamadzi Beach Holiday Resort Dış Mekan
Pamadzi Beach Holiday Resort Kahvaltı
Image More +18 fotoğraf
Pamadzi Beach Holiday Resort
Mangochi , Mangochi

Pamadzi Beach Holiday Resort misafirlere Mangochi bölgesinde, plajda ve Lake Malawi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Monkey Bay Plajı ile 7,5 mi (12 km) ve Malavi Gölü Ulusal Parkı ile 15,2 mi (24,4 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x