Paloma House

Doğu Ukrayna, Kharkiv
Paloma House Öne Çıkan Resim
Paloma House Dış Mekan
Paloma House Dış Mekan
Paloma House Kahvaltı
Paloma House Yerinde Yemek
Image More +44 fotoğraf
Paloma House
Yaroslavska st.,13 Doğu Ukrayna, Kharkiv

Kharkiv bölgesindeki Paloma House size Annunciation Cathedral ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Shevchenko Parkı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Kharkiv Ulusal Akademik Opera ve Bale Tiyatrosu ile 2 km (1,2 mil) ve Özgürlük Meydanı ile 2,9 km (1,8 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sauna, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Kharkiv bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 969 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Sauna
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x