Paloma Backwater Resorts

Kuttanad Taluk
Paloma Backwater Resorts Öne Çıkan Resim
Paloma Backwater Resorts Dış Mekan
Paloma Backwater Resorts Dış Mekan
Paloma Backwater Resorts Dış Mekan
Paloma Backwater Resorts Dış Mekan
Image More +13 fotoğraf
Paloma Backwater Resorts
Kainakary.P.O, Alappuzha , Kuttanad Taluk

Alappuzha bölgesindeki Paloma Backwater Resorts konaklamanızda, Edathua Church ile 2,6 mi (4,2 km) ve Perunthenaruvi Waterfall ile 3,3 mi (5,4 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Vembanad Gölü ile 3,9 mi (6,3 km) ve Revi Karunakaran Museum ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

35 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Açık havuz, kapalı havuz ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x