Palmyrah Residencies

Colombo 03
Palmyrah Residencies Öne Çıkan Resim
Palmyrah Residencies İç Mekan
Palmyrah Residencies İç Mekan
Palmyrah Residencies İç Mekan
Palmyrah Residencies İç Mekan
Image More +76 fotoğraf
Palmyrah Residencies
22, Palmyrah Avenue, 03 , Colombo 03

Palmyrah Residencies konaklamanızda Colombo merkezinde, Casino Marina Colombo ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Colombo Amerika Birleşik Devletleri Elçiliği ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan pansiyon Sri Lanka Ulusal Müzesi ile 2,4 km (1,5 mi) ve Colombo Kent Merkezi ile 3 km (1,8 mi) mesafede.

Misafirler için mikrodalga fırın olan 12 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Colombo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 64 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

City
City Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Budget Double Room
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Özel Banyo, Plaj Kenarı
Room
Superior Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x