Palmyra Nature Resort Sigiriya

Matale Bölgesi
Palmyra Nature Resort Sigiriya Öne Çıkan Resim
Palmyra Nature Resort Sigiriya Dış Mekan
Palmyra Nature Resort Sigiriya Dış Mekan
Palmyra Nature Resort Sigiriya Dış Mekan
Palmyra Nature Resort Sigiriya Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Palmyra Nature Resort Sigiriya
No 207/A, Bandaranayaka Rd , Matale Bölgesi

Sigiriya bölgesindeki Palmyra Nature Resort Sigiriya misafirlere kırsal bölgede, Sigiriya Müzesi ve Antik Sigiriya Kenti 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pidurangala Kayası ile 3,5 mi (5,6 km) ve Minneriya Ulusal Parkı ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa
Deluxe
Deluxe Dağ Evi
Room
Family Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x