Palms, Mount Lavinia

Dehiwala-Mount Lavinia
Palms, Mount Lavinia Genel
Palms, Mount Lavinia Genel
Palms, Mount Lavinia Genel
Palms, Mount Lavinia Genel
Palms, Mount Lavinia Genel
Image More +52 fotoğraf
Palms, Mount Lavinia
No. 52, De Saram Road , Dehiwala-Mount Lavinia

Palms, Mount Lavinia misafirlere Lavinia Dağı bölgesinde, plajda, Mount Lavinia Plajı (Lavinia Dağı Plajı) yakınında ve Siddhalepa Ayurveda Hastanesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Geleneksel Kukla Sanatı Müzesi ile 1,8 mi (3 km) ve Sri Lanka Milli, Zooloji Bahçesi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

All Day Dining yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 43 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x