Palmetto San Miguel

Kıyı Bölgesi, Lima, Peru
Palmetto San Miguel Genel
Palmetto San Miguel Genel
Palmetto San Miguel Genel
Palmetto San Miguel Genel
Palmetto San Miguel Öne Çıkan Resim
Image More +50 fotoğraf
Palmetto San Miguel
Av. La Marina No. 3691 San Miguel Kıyı Bölgesi, Lima, Peru

Palmetto San Miguel misafirlere Lima (San Miguel) bölgesinde, Costa Verde ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Leyendas Parkı ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Plaza San Miguel Alışveriş Merkezi ile 2,5 km (1,6 mil) ve Callao Ulusal Üniversitesi ile 3,2 km (2 mil) mesafede.

Yemek servisi için Dgust ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

42 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Jakuzi
Room
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x