Palmdew Highland Hotel

Kirinyaga, Embu
Palmdew Highland Hotel Genel
Palmdew Highland Hotel Genel
Palmdew Highland Hotel Genel
Palmdew Highland Hotel Genel
Palmdew Highland Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +16 fotoğraf
Palmdew Highland Hotel
Nairobi-Meru Highway Kirinyaga, Embu

Embu bölgesindeki Palmdew Highland Hotel konaklamanızda Kobil Embu Stadı ve Embu College Kampüsü ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Embu Genel Hastanesi ile 3 mi (4,8 km) ve Kerugoya Bölge Hastanesi ile 14,8 mi (23,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 25 oda mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Embu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 400 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x