Palmarito Beach Hotel

Caribbean Lowlands, Cartagena
Palmarito Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Palmarito Beach Hotel Dış Mekan
Palmarito Beach Hotel Dış Mekan
Palmarito Beach Hotel Dış Mekan
Palmarito Beach Hotel Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Palmarito Beach Hotel
Calle 3 1-1, Playa Dorada Caribbean Lowlands, Cartagena

Cartagena bölgesindeki Palmarito Beach Hotel konaklamanızda Playa de Punta Arena ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Neo-Gotik Kilise Harabeleri ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Ayala Center ile 2,9 mi (4,7 km) ve Bocagrande Plajı ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Özel plajda bir günden sonra açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Kulübe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x