Palm Garden Apartments

Alcudia
Palm Garden Apartments Genel
Palm Garden Apartments Genel
Palm Garden Apartments Genel
Palm Garden Apartments Genel
Palm Garden Apartments Genel
Image More +29 fotoğraf
Palm Garden Apartments
Avenida Reina Sofia, 1 , Alcudia

Palm Garden Apartments misafirlere Alcudia bölgesinde, iskele üstünde, Playa de Muro ve Alcudia Beach ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Alcudia Limanı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Pollensa Limanı ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Palm Garden Apartments misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 83 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Premium
Premium Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon (Cyclist Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x