Palm Court Motor Inn

North Coast, Port Macquarie
Palm Court Motor Inn Öne Çıkan Resim
Palm Court Motor Inn Dış Mekan
Palm Court Motor Inn Dış Mekan
Palm Court Motor Inn Dış Mekan
Palm Court Motor Inn Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Palm Court Motor Inn
138 William Street North Coast, Port Macquarie

Palm Court Motor Inn Port Macquarie merkezinde, St Thomas Anglikan Kilisesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Glasshouse Kültür Merkezi ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu motel Port Macquarie Müzesi ile 0,7 km (0,4 mil) ve Roto House ile 2,5 km (1,5 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca motelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Nehir Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Nehir Manzaralı
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Süit, 1 Yatak Odası
Family
Family Oda
Superior
Superior Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x