Palm City Motor Inn

North Island (kuzey Ada), Napier
Palm City Motor Inn Genel
Palm City Motor Inn Genel
Palm City Motor Inn Genel
Palm City Motor Inn Genel
Palm City Motor Inn Öne Çıkan Resim
Image More +41 fotoğraf
Palm City Motor Inn
31 Georges Drive Hawke's Bay North Island (kuzey Ada), Napier

Palm City Motor Inn misafirlere Napier (Napier South) bölgesinde, Faraday Centre Müzesi ve Nelson Parkı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı motel Napier Botanical Gardens ile 0,7 mi (1,1 km) ve McLean Park ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Yemek servisi için Guestaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere hafta içi 7.30 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 40-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Motelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası
Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Stüdyo,
Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Stüdyo,
Stüdyo, Jakuzi
Stüdyo,
Stüdyo, Küçük Mutfak
Stüdyo,
Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x