Palm Beach Shores Resort and Vacation Villas

South Florida, Palm Beach Shores
Palm Beach Shores Resort and Vacation Villas Genel
Palm Beach Shores Resort and Vacation Villas Genel
Palm Beach Shores Resort and Vacation Villas Genel
Palm Beach Shores Resort and Vacation Villas Dış Mekan
Palm Beach Shores Resort and Vacation Villas Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Palm Beach Shores Resort and Vacation Villas
181 Ocean Avenue, Palm Beach Shores South Florida, Palm Beach Shores

Palm Beach Shores Resort and Vacation Villas misafirlere Singer Island (Palm Beach Shores) bölgesinde, Palm Beach Limanı ve Riviera Municipal Beach ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Jupiter Plajı ile 9,5 mi (15,2 km) ve Peanut Island ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Amerika mutfağı sevenler için The Islander Grill ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Plaj barında ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 260 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Büyük (Queen) Boy çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 42-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Living Room;Queen sofabed)
Room
Standard Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı (Living Room;Queen sofabed)
Room
Standard Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Queen sofabed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x