Palm Beach Resort&Spa Sanya

Sanya
Palm Beach Resort&Spa Sanya Genel
Palm Beach Resort&Spa Sanya Genel
Palm Beach Resort&Spa Sanya Genel
Palm Beach Resort&Spa Sanya Genel
Palm Beach Resort&Spa Sanya Öne Çıkan Resim
Image More +53 fotoğraf
Palm Beach Resort&Spa Sanya
No.55 Hailong Road, Haipo District , Sanya

Palm Beach Resort&Spa Sanya misafirlere Sanya (Tianya Bölgesi) bölgesinde, Sanya Körfezi ve Hindistan Cevizi Ağaçları Rüya Geçidi Parkı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Jingrun Pearl Museum ile 2,3 mi (3,7 km) ve Tianya Haijiao ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 369 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, kaplıca ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Sanya bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3175 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x