Palm Beach Island Resort & Spa Maldives

Madhiriguraidhoo Adası
Palm Beach Island Resort & Spa Maldives Genel
Palm Beach Island Resort & Spa Maldives Genel
Palm Beach Island Resort & Spa Maldives Genel
Palm Beach Island Resort & Spa Maldives Genel
Palm Beach Island Resort & Spa Maldives Genel
Image More +169 fotoğraf
Palm Beach Island Resort & Spa Maldives
Madhiriguraidhoo , Madhiriguraidhoo Adası

Palm Beach Island Resort & Spa Maldives, misafirlere Madhiriguraidhoo Adası seyahatlerinde, plajda konaklama ayrıcalığı sunmaktadır. Otel Palmiye Adası Plajı ile birkaç dakika mesafededir. Bu 4 yıldızlı otel Hurawalhi Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

İtalyan mutfağı seven misafirler için Loabi Fine Dining ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecek istediğinizde, havuz kenarı barı, 2 bar/dinlenme salonu ve 2 plaj barı idealdir. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 137 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretli kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. 24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı (Deluxe Sunset Villa )
Superior
Superior Bungalov, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Plaj Manzaralı
Presidential
Presidential Süit, 2 Yatak Odası, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır (Sunrise Villa)
Room
Standard Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı (Sunset Villa)
Room
Club Villa
Room
Standard Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x