Palm Beach Hotel

Grand'Anse Praslin
Palm Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Palm Beach Hotel Dış Mekan
Palm Beach Hotel Dış Mekan
Palm Beach Hotel Dış Mekan
Palm Beach Hotel İç Mekan
Image More +25 fotoğraf
Palm Beach Hotel
Grand Anse Beach , Grand'Anse Praslin

Palm Beach Hotel misafirlere Praslin Adası bölgesinde, plajda, Grand Anse Plajı yakınında ve Vallee de Mai Doğal Koruma Alanı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Cousin Island ile 2,8 mi (4,5 km) ve Petite Anse Kerlan ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Yemek servisi için Le Kato Noir ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

16 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda (3 person)
Family
Family Oda (4 person)
Family
Family Oda (5 person)
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x