Palm Beach Apart Hotel

Florianopolis
Palm Beach Apart Hotel Genel
Palm Beach Apart Hotel Öne Çıkan Resim
Palm Beach Apart Hotel Dış Mekan
Palm Beach Apart Hotel Oda Manzaraları
Palm Beach Apart Hotel Oda Manzaraları
Image More +22 fotoğraf
Palm Beach Apart Hotel
Rua Gaivotas, 718 - Ingleses , Florianopolis

Palm Beach Apart Hotel misafirlere Florianopolis (Ingleses do Rio Vermelho) bölgesinde, Ingleses Plajı yakınında ve Barra Norte Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Canasvieiras Plajı ile 6,8 mi (10,9 km) ve Brava Plajı ile 7,4 mi (11,8 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Vista Lateral Mar)
Room
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Superior Oda (Vista Lateral Mar)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x