Palm Aparthotel

Maputo
Palm Aparthotel Genel
Palm Aparthotel Genel
Palm Aparthotel Genel
Palm Aparthotel Genel
Palm Aparthotel Genel
Image More +49 fotoğraf
Palm Aparthotel
174 Avenida Eduardo Mondlane , Maputo

Palm Aparthotel misafirlere Maputo (Polana Cimento A) bölgesinde, Vila Algarve ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Geology Museum ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Núcleo de Arte ile 0,3 mi (0,6 km) ve Tabiat Tarihi Müzesi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Stüdyo
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x