Palitha Guesthouse Hotel Dandelion 

Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa
Palitha Guesthouse Hotel Dandelion  Öne Çıkan Resim
Palitha Guesthouse Hotel Dandelion  Dış Mekan
Palitha Guesthouse Hotel Dandelion  Dış Mekan
Palitha Guesthouse Hotel Dandelion  Yerinde Yemek
Palitha Guesthouse Hotel Dandelion  Oda Manzaraları
Image More +29 fotoğraf
Palitha Guesthouse Hotel Dandelion 
Yaddehimulla Road Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa

Palitha Guesthouse Hotel Dandelion  konaklamanızda Unawatuna bölgesinde, plaj yakınında, Unawatuna Plajı ve Dalawella Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Orman Plajı ile 2,6 km (1,6 mil) ve Mihiripenna Plajı ile 2,9 km (1,8 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

7 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x