Palios Stathmos

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Güney Pelion
Palios Stathmos Genel
Palios Stathmos Genel
Palios Stathmos Öne Çıkan Resim
Palios Stathmos Dış Mekan
Palios Stathmos Dış Mekan
Image More +108 fotoğraf
Palios Stathmos
Milies Teselya Ve Merkez Yunanistan, Güney Pelion

Palios Stathmos misafirlere Güney Pelion bölgesinde, tarihi bölgede, Milies Müzesi Pelion Dağı ve Folklore Museum Milies ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Milies Museum ile 1,1 mi (1,7 km) ve Agios Taxiarhes ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Palios Stathmos Pilion restoranı ideal, bu restoran Yunan mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Büyük Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 46-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, atari salonu/oyun odası ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Design
Design Stüdyo Süit
Design
Design Stüdyo Süit
Exclusive
Exclusive Oda
Comfort
Comfort Oda
Exclusive
Exclusive Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x