Pale Hall Hotel

Gwynedd, Pale
Pale Hall Hotel Genel
Pale Hall Hotel Genel
Pale Hall Hotel Öne Çıkan Resim
Pale Hall Hotel Dış Mekan
Pale Hall Hotel Dış Mekan
Image More +76 fotoğraf
Pale Hall Hotel
Pale Hall Estate Llandderfel Gwynedd, Pale

Bala bölgesindeki Pale Hall Hotel misafirlere milli parkta, Snowdonia Ulusal Parkı ve Bala Gölü Tren Yolu Açıklamalı Tanıtım Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Pontcysyllte Su Kemeri ile 0,1 mi (0,1 km) ve Llyn Tegid ile 4,8 mi (7,8 km) mesafede.

Otelin Britanya Mutfağı alanında uzman restoranı Henry Robertson misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu Viktorya dönemi stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Grand
Grand Oda
Oda
Oda (Master)
Superior
Superior Süit
Oda
Oda (Turret)
Kır
Kır Evi (Master)
Superior
Superior Süit, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Luxury
Luxury Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x