Palazzo Vecchio Taormina

Taormina
Palazzo Vecchio Taormina Öne Çıkan Resim
Palazzo Vecchio Taormina Yerinde Yemek
Palazzo Vecchio Taormina Oda Manzaraları
Palazzo Vecchio Taormina Oda Düzeni
Palazzo Vecchio Taormina Banyo Tipleri
Image More +9 fotoğraf
Palazzo Vecchio Taormina
Salita Ciampoli 9 , Taormina

Palazzo Vecchio Taormina misafirlere Taormina (Taormina Kent Merkezi) bölgesinde, Corso Umberto ve Taormina Sahili yakınında. Bu 5 yıldızlı otel Etna Dağı ile 17,5 mi (28,1 km) ve Taormina Teleferiği ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Palazzo Vecchio Taormina misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Stüdyo Süit
Room
Executive Stüdyo Süit
Room
Premium Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x