Palazzo Santa Caterina

Cannonau Di Sardegna Şarap Bölgesi, Dorgali
Palazzo Santa Caterina Genel
Palazzo Santa Caterina Genel
Palazzo Santa Caterina Genel
Palazzo Santa Caterina Genel
Palazzo Santa Caterina Genel
Image More +196 fotoğraf
Palazzo Santa Caterina
2 Via San Caterina Cannonau Di Sardegna Şarap Bölgesi, Dorgali

Palazzo Santa Caterina misafirlere Dorgali bölgesinde, tarihi bölgede, Dorgali Arkeoloji Müzesi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Sociale Dorgali Şaraphanesi ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu konak otel Cedrino Gölü ile 3,1 mi (5 km) ve S'Abba Frisca Müzesi Parkı ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Konak otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Barok stili konak otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Royal
Royal Dört Kişilik Oda
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Romantic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x