Palazzo Premier Hotel

Kiev – Orta Ukrayna, Poltava
Palazzo Premier Hotel Genel
Palazzo Premier Hotel Genel
Palazzo Premier Hotel Genel
Palazzo Premier Hotel Genel
Palazzo Premier Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +97 fotoğraf
Palazzo Premier Hotel
Gogol Str., 33 Kiev – Orta Ukrayna, Poltava

Palazzo Premier Hotel konaklamanızda Poltava merkezinde, Gogol Tiyatrosu ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde ve Monument of Fame (Onur Anıtı) ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel The White Arbor ile 1,1 km ve Round Meydanı ile 1,4 km mesafede.

Japon mutfağı sevenler için Palazzo ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 101 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Poltava bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 592 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premier Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premier İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x