Palazzo Inn

Yeni Delhi
Palazzo Inn Öne Çıkan Resim
Palazzo Inn Yerinde Yemek
Palazzo Inn Banyo Tipleri
Palazzo Inn Oda
Palazzo Inn Oda
Image More +1 fotoğraf
Palazzo Inn
13/14 main pankha road, janakpuri , Yeni Delhi

Palazzo Inn misafirlere Yeni Delhi (Janakpuri) bölgesinde, Delhi Manipal Hastanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Dwarka District Court Otobüs Terminali ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hindistan Kapısı ile 10,4 mi (16,8 km) ve Cuma Mescidi ile 12,5 mi (20,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için LED televizyon olan 52 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur. Bu otelde ayrıca lobide şömine, yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Classic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Presidential Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x