Palazzo Dessy

Marina Bölgesi
Palazzo Dessy Öne Çıkan Resim
Palazzo Dessy Dış Mekan
Palazzo Dessy Dış Mekan
Palazzo Dessy İç Mekan
Palazzo Dessy İç Mekan
Image More +59 fotoğraf
Palazzo Dessy
Via Sardegna 107 , Marina Bölgesi

Palazzo Dessy Cagliari merkezinde, Cagliari Limanı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Piazza Yenne ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Saint Remy Kalesi ile 1,4 km (0,9 mil) ve Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 1,8 km (1,1 mil) mesafede.

Pansiyonun kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Junior
Junior Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon
Room
Comfort Süit, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Superior Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Teras, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x