Palazzo Bifora

Mdina Eski Kent Bölgesi
Palazzo Bifora Genel
Palazzo Bifora Genel
Palazzo Bifora Genel
Palazzo Bifora Genel
Palazzo Bifora Genel
Image More +62 fotoğraf
Palazzo Bifora
Palazzo Bifora, Number 1, Aragon Lane , Mdina Eski Kent Bölgesi

Palazzo Bifora misafirlere Mdina merkezinde, Palazzo Falson Tarihi Evi Müzesi ve St. Paul Katedrali yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Malta Experience ile 8,6 mi (13,9 km) ve Bugibba Plajı ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Aragona)
Süit
Süit (Sofija)
Süit
Süit (Agatha)
Süit
Süit (Mesquita)
Süit
Süit (Murina)
Süit
Süit (Maria)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x