Palazzo Balsamo

Pompei
Palazzo Balsamo Öne Çıkan Resim
Palazzo Balsamo Dış Mekan
Palazzo Balsamo Dış Mekan
Palazzo Balsamo Dış Mekan
Palazzo Balsamo İç Mekan
Image More +55 fotoğraf
Palazzo Balsamo
Via Roma 43 , Pompei

Palazzo Balsamo konaklamanızda, Pompei merkezinde, Pompeii Arkeoloji Parkı yakınında ve Shrine of the Virgin of the Rosary of Pompei Kilisesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Herculaneum Antik Kenti ile 16,2 km (10 mil) ve Spaccanapoli ile 25,5 km (15,8 mil) mesafede.

6 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Üç Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Family
Family Oda
Room
Junior Oda
Room
Comfort Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda, Özel Banyo
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x