Palazzo

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Archangelos
Palazzo Öne Çıkan Resim
Palazzo Dış Mekan
Palazzo Dış Mekan
Palazzo Dış Mekan
Palazzo Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Palazzo
Archangelos Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Archangelos

Monemvasia bölgesindeki Palazzo misafirlere deniz kıyısında, Plitra Plajı ve Plitra Harabeleri ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Viandini Plajı ile 19,7 km (12,3 mi) ve Kastania Mağarası ile 39 km (24,2 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x