Palazzina Mori

North Adriatic Coast, San Dona di Piave
Palazzina Mori Öne Çıkan Resim
Palazzina Mori İç Mekan
Palazzina Mori İç Mekan
Palazzina Mori İç Mekan
Palazzina Mori İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Palazzina Mori
Corso Silvio Trentin 94 North Adriatic Coast, San Dona di Piave

Palazzina Mori konaklamanızda San Dona di Piave bölgesinde, Noventa di Piave Designer Alışveriş Merkezi ile 7,2 km (4,5 mi) ve Jesolandia Eğlence Parkı ile 18,2 km (11,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Sea Life Jesolo akvaryumu ile 18,3 km (11,4 mil) ve Golf Club Jesolo ile 20,3 km (12,6 mil) mesafede.

Palazzina Mori misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 3 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca bisiklet turu bilgileri, bisiklet park alanı ve bisiklet mağazası vardır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Room
Deluxe Süit, Köşe
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x