Palazzetto Florio

Cilento (bölge), Castellabate
Palazzetto Florio Öne Çıkan Resim
Palazzetto Florio Dış Mekan
Palazzetto Florio Dış Mekan
Palazzetto Florio Dış Mekan
Palazzetto Florio İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
Palazzetto Florio
Lungomare Perrotti Cilento (bölge), Castellabate

Palazzetto Florio misafirlere Castellabate bölgesinde, plajda, Basilica Pontificia Santa Maria de Gulia ve Santa Maria a Mare Kilisesi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan küçük otel Spiaggia delle Grotta di San Marco ile 2,7 mi (4,3 km) ve Port of San Marco di Castellabate ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit
Room
Standard Apart Daire
Room
Standard Apart Daire
Room
Superior Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x