Palau Royal Resort

Malakal Island
Palau Royal Resort Genel
Palau Royal Resort Genel
Palau Royal Resort Genel
Palau Royal Resort Genel
Palau Royal Resort Genel
Image More +65 fotoğraf
Palau Royal Resort
Koror , Malakal Island

Palau Royal Resort misafirlere Malakal Adası bölgesinde, denize sıfır, Rock Adaları ve Rock Islands Southern Lagoon yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Long Island Parkı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Asahi Stadyumu ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Waves Restaurant ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 157 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Biraz gol oynayarak spor yapabilir veya özel plajda tembel bir gün geçirebilirsiniz. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Liman Manzaralı
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Superior Oda (Premium)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x