Palapa Beach Resort

Jan Thiel
Palapa Beach Resort Genel
Palapa Beach Resort Öne Çıkan Resim
Palapa Beach Resort Dış Mekan
Palapa Beach Resort Dış Mekan
Palapa Beach Resort Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Palapa Beach Resort
Playa Caracasbaai 2 , Jan Thiel

Jan Thiel bölgesindeki Palapa Beach Resort konaklamanızda, Caracas Körfezi ve Leeward Antilleri yakınında konaklayacaksınız. Bu plaj olan apart daire Mambo Plajı ile 5,1 mi (8,3 km) ve Kurasao Deniz Akvaryumu ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Marina Manzaralı
Room
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı
Room
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x