Palais Zahia

Tangier-tetouan (bölge), Tangier Medina Bölgesi
Palais Zahia Genel
Palais Zahia Öne Çıkan Resim
Palais Zahia Dış Mekan
Palais Zahia Dış Mekan
Palais Zahia İç Mekan
Image More +61 fotoğraf
Palais Zahia
Rue de la Marine N 76 Médina Tangier-tetouan (bölge), Tangier Medina Bölgesi

Tangier bölgesindeki Palais Zahia konaklamanızda, Grande Mosquée ve Petit Socco yakınında konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Tangier Limanı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Old American Legation Museum (Amerikan Elçilik Müzesi) ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Öğle yemeği servisi yapan Hajja Zahia restoranı Fas mutfağı alanında uzman, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Basic
Basic Süit
Family
Family Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x