Palais Kneissl

Styrian Spa Country, Burgau
Palais Kneissl Öne Çıkan Resim
Palais Kneissl Dış Mekan
Palais Kneissl Dış Mekan
Palais Kneissl Dış Mekan
Palais Kneissl Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Palais Kneissl
Parkstraße 70 Styrian Spa Country, Burgau

Burgau bölgesindeki Palais Kneissl misafirlere bölge parkında, Pannonia (bölge) ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Schloss Neudau ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu oda ve kahvaltı sunan otel Golfschaukel Stegersbach Lafnitztal ile 3 mi (4,8 km) ve 1000-Jahrige Eiche ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Oda ve kahvaltı sunan otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Süit
Deluxe
Deluxe Süit
Panoramic
Panoramic Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x