Palaeopoli Villas

Kithira
Palaeopoli Villas Öne Çıkan Resim
Palaeopoli Villas Dış Mekan
Palaeopoli Villas Dış Mekan
Palaeopoli Villas Dış Mekan
Palaeopoli Villas Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Palaeopoli Villas
Palaeopoli , Kithira

Kithira bölgesindeki Palaeopoli Villas misafirlere deniz kıyısında, Paleopoli Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Kaladi Plajı ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Kithira Limanı ile 8,6 km (5,3 mil) ve Fonissa Şelalesi ile 16,1 km (10 mil) mesafede.

Misafirlere her gün 9.00 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 18-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x