Palacio Salvetti Suites

Costa Blanca, Alicante
Palacio Salvetti Suites Öne Çıkan Resim
Palacio Salvetti Suites Dış Mekan
Palacio Salvetti Suites Dış Mekan
Palacio Salvetti Suites Dış Mekan
Palacio Salvetti Suites Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Palacio Salvetti Suites
Carrer Castanos, 7 Costa Blanca, Alicante

Palacio Salvetti Suites misafirlere Alicante merkezinde, Calle Castaños ve Alicante Principal Tiyatrosu yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Alicante Limanı ile 0,7 mi (1 km) ve El Corte Ingles Alışveriş Merkezi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Süit (Buhardilla)
Executive
Executive Süit, Veranda, Bahçe Manzaralı
Luxury
Luxury Süit, Balkon, Şehir Manzaralı
Premier
Premier Süit, Balkon, Şehir Manzaralı
Royal
Royal Süit
Deluxe
Deluxe Süit (Alfonso XIII)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x